Σέλτικ – Ρέιντζερς 0-2: Πικρό το πρώτο (ιστορικό) «Old Firm» για τον Μπάρκα

Gazzetta team
Σέλτικ – Ρέιντζερς 0-2: Πικρό το πρώτο (ιστορικό) «Old Firm» για τον Μπάρκα

bet365

Η πρωτοπόρος Ρέιντζερς νίκησε στο «σπίτι» της Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα, στο πρώτο «Old Firm» ντέρμπι σε 132 χρόνια ιστορίας χωρίς φιλάθλους, και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από την μεγάλη της αντίπαλο.

Ήταν ιστορικό το πρώτο «Old Firm» ντέρμπι της σεζόν μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς αφού, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, διεξήχθη χωρίς φιλάθλους, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα 132 χρόνια ιστορίας (!) του συγκεκριμένης, θρυλικής αναμέτρησης.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το άδειο «Σέλτικ Παρκ», περιόρισε την ομάδα του (βασικού) Βασίλη Μπάρκα σε μηδέν (!) προσπάθειες εντός εστίας και, με δύο γκολ του Κόνορ Γκόλντσον (9', 54'), επικράτησε με 2-0 και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τους Καθολικούς, μετά την διεξαγωγή έντεκα αγωνιστικών στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα..

Για την Ρέιντζερς, η οποία έχει ένα ματς περισσότερο από την αντίπαλό της, αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη επί της Σέλτικ για πρώτη φορά από την σεζόν 1996-97 (!), όταν είχε ως προπονητή τον Γουόλτερ Σμιθ.

 

Τελευταία Νέα