Φούντας: Πετυχαίνει γκολ ανά 95 λεπτά μέσα στο 2020! (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Φούντας: Πετυχαίνει γκολ ανά 95 λεπτά μέσα στο 2020! (vid)

bet365

Σε σκόρερ ολκής εξελίσσεται ο Ταξιάρχης Φούντας έχοντας καταφέρει να σπάσει όλα τα ρεκόρ παραγωγικότητας με τη φανέλα της Ραπίντ Βιέννης.

Ο Ταξιάρχης Φούντας στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ραπίντ Βιέννης με την Σεντ Πόλτεν (26/9, 1-2) πέτυχε το τρίτο του γκολ σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος κάτι που μεταφράζεται σε ένα τέρμα ανά 84 λεπτά συμμετοχής!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας φορ πέτυχε ακόμη τρία γκολ στην τρέχουσα σεζόν σε ματς για το Κύπελλο Αυστρίας απέναντι στην TSV Σεν Γιόχαν.

Ο 25χρονος άσος είναι μακράν ο κορυφαίος Έλληνας σκόρερ μέσα στο 2020 καθώς έχει φτάσει συνολικά στο πρωτάθλημα τα 11 γκολ . Αξίζει να σημειωθεί πως είχαν προηγηθεί 8 γκολ σε 794 λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο μισό του περυσινού πρωταθλήματος δηλαδή ένα τέρμα ανά 99.2 λεπτά συμμετοχής.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ έχει ως αποτέλεσμα τα στατιστικά του να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά αφού μέσα στο 2020 σκοράρει με αξιοζήλευτη συχνότητα που μεταφράζεται σχεδόν σε γκολ ανά αγώνα (1 τέρμα σε 95').

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Φούντα κόντρα στη Σεν Πόλτεν...

 

Τελευταία Νέα