ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο ο Βέρνμπλουμ με την Γκέτεμποργκ

ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο ο Βέρνμπλουμ με την Γκέτεμποργκ

ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο ο Βέρνμπλουμ με την Γκέτεμποργκ

bet365

Μέσα σε 24 ώρες ο Πόντους Βέρνμπλουμ τα έκανε όλα. Άλλαξε ομάδα, χώρα, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και αγωνίστηκε με την Γκέτεμποργκ για το σουηδικό πρωτάθλημα.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ βρέθηκε από τη Θεσσαλονίκη στο Γκέτεμποργκ, υπέγραψε συμβόλαιο με την σουηδική ομάδα και το Σάββατο (22/8) μπήκε και αγωνίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Τζουργκάρντεν που έληξε ισόπαλος 2-2.

Ο Σουηδός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ πέρασε στον αγώνα στο 58ο λεπτό ως αλλαγή, φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο «86» και ήταν αρκετά μαχητικός σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σουηδίας.

«Είχε πλάκα το ότι αγωνίστηκα ξανά. Είναι πάντα διασκεδαστικό να αγωνίζεσαι. Θα έλεγα πως επέστρεψα από την κόλαση. Τραυματίστηκα το 2018 και πάει πολύς καιρός από τον τελευταίο μου επίσημα αγώνα. Χαίρομαι που επέστρεψα. Στην αρχή ήμουν λίγο φοβισμένος εξαιτίας του τραυματισμού που είχα, αλλά όλα πήγαν καλά. Βέβαια, δεν είναι και το καλύτερο να παίζεις σε τεχνητό χλοοτάπητα, αλλά εντάξει όλα καλά. Νιώθω πολύ καλά και πιστεύω πως σύντομα θα είμαι σε θέση να ξεκινήσω στην αρχική ενδεκάδα, αλλά το πότε θα μπορέσω να αγωνιστώ σερί 90 λεπτά θα το δούμε», υποστήριξε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα