Κορονοϊός: Ο Κομπανί... βγάζει την Άντερλεχτ από την καραντίνα

Κορονοϊός: Ο Κομπανί... βγάζει την Άντερλεχτ από την καραντίνα

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Κομπανί... βγάζει την Άντερλεχτ από την καραντίνα

bet365

Μετά από πρωτοβουλία του Βενσάν Κομπανί, η Άντερλεχτ γίνεται η δεύτερη βελγική ομάδα, μετά την Γκενκ, που γυρίζει για δουλειά στο προπονητικό κέντρο, λαμβάνοντας όμως τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Τι κι αν οι ποδοσφαιρικές αρχές στο Βέλγιο προτίθενται να διακόψουν οριστικά το πρωτάθλημα λόγω της κρίσης του κορονοϊού, προκαλώντας... αναστάτωση στην UEFA, η οποία φοβάται ένα ντόμινο στην Ευρώπη;

Τι κι αν η οικονομική κρίση που προκάλεσε ο ιός Covid-19, οδήγησε την Άντερλεχτ στην απόλυση του Παρ Ζέτερμπεργκ και στις περικοπές μισθών στους ποδοσφαιριστές, μέρος των οποίων ανέλαβε ο Βενσάν Κομπανί;

Ύστερα από πρωτοβουλία του αρχηγού της, η ομάδα των Βρυξελλών θα γίνει, μετά την Γκενκ, η δεύτερη στην χώρα που επιστρέφει στις προπονήσεις, λαμβάνοντας βεβαίως τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Από την Δευτέρα (13/4), λοιπόν, το προπονητικό κέντρο των Μοβ θα ανοίξει για όσους ποδοσφαιριστές θέλουν να επιστρέψουν.

Όπως εξήγησε ο υπεύθυνος Τύπου της Άντερλεχτ, Ντέιβιντ Στέεγκεν, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, ακολουθώντας βεβαίως τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής. Όσοι δεν το επιθυμούν, αντίθετα, μπορεί να εξακολουθούν να προπονούνται στα σπίτια τους.

 

Τελευταία Νέα