Κορονοϊός: Ο Κομπανί πληρώνει τον μισθό των «ανταρτών» στην Άντερλεχτ!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Κομπανί πληρώνει τον μισθό των «ανταρτών» στην Άντερλεχτ!

bet365

Ο Βενσάν Κομπανί θα βάλει από την τσέπη του τους μισθούς όσων παικτών της Άντερλεχτ δεν δέχονται να μην πληρωθούν για έναν μήνα, λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Η βελγική Άντερλεχτ είναι μια από τις πρώτες ομάδες στην Ευρώπη που πήρε δραστικά μέτρα για την οικονομική κρίση που προκαλεί ο κορονοϊός. Μέτρα που, μεταξύ άλλων, στοίχισαν την δουλειά στον Παρ Ζέτερμπεργκ.

Ο σύλλογος των Βρυξελλών βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές, ώστε αυτοί να απαρνηθούν τον μισθό ενός μηνός και να βοηθήσουν έτσι την Άντερλεχτ να ξεπεράσει πιο... αναίμακτα την κρίση.

Αυτό το αίτημα, όμως, δεν έχει βρει την επιθυμητή (καθολική) ανταπόκριση, αφού υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν δέχονται να μην εισπράξουν τα χρήματα που τους αναλογούν.

Ο Βενσάν Κομπανί, ο οποίος το καλοκαίρι επέστρεψε στην Άντερλεχτ ως παίκτης – προπονητής, κουράστηκε από αυτή την αναποφασιστικότητα και αποφάσισε να πληρώσει ο ίδιος τους μισθούς όσων ποδοσφαιριστών δεν δέχονται την περικοπή.

«Η επιλογή είναι δική τους, αλλά εκείνοι που επιλέγουν τα λεφτά τους δεν είναι αλληλέγγυοι» δήλωσε ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι στην βελγική εφημερίδα «Het Laatste Nieuws».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα