Κορονοϊός: Ο εφιάλτης που έζησε ο Ρόμπεν

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο εφιάλτης που έζησε ο Ρόμπεν

bet365

Ο Άριεν Ρόμπεν αποκάλυψε ότι η γυναίκα του προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, δεν μπορούσε καλά καλά να αναπνεύσει, αλλά πλέον είναι καλύτερα.

Στα νιάτα του, ο Άριεν Ρόμπεν βίωσε τον εφιάλτη του καρκίνου, αλλά ευτυχώς τον ξεπέρασε γρήγορα και ανώδυνα. Ως παλαίμαχος πλέον, ο Ολλανδός άλλοτε εξτρέμ των Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου βίωσε τον εφιάλτη του κορονοϊού.

Όπως αποκάλυψε, η σύζυγος του Μπερναντιέν προσβλήθηκε από τον ιό Covid-19 και ταλαιπωρήθηκε πολύ, έστω και αν πλέον είναι πολύ καλύτερα. «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αλλά δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Ένιωθε πολύ άσχημα, αλλά ευτυχώς τώρα είναι καλά και πλέον είναι αρνητική στο τεστ» εξήγησε ο Ρόμπεν στην γερμανική εφημερίδα «Bild».

«Το χειρότερο ήταν ότι ένιωθε μια δυνατή πίεση στο στήθος, είχε δυσκολίες για να αναπνεύσει. Χρειάστηκαν αρκετές ημέρες για να συνέλθει» συνεχίζει ο 36χρονος Ρόμπεν, ο οποίος ευχαρίστησε φίλους γείτονες που τους βοήθησαν και, μεταξύ άλλων, πήραν υπό την φροντίδα τους τον σκύλο της οικογένειας, προκειμένου να μπορεί να κάνει τις βόλτες του.

Τόσο ο Άριεν, όσο και τα παιδιά τους, Λιν, Λούκα και Κάι, ήταν αρνητικοί στο τεστ, με τον Ρόμπεν να επισημαίνει ότι «συνειδητοποίησα πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο ιός και πρέπει να μείνουμε σπίτι. Ελπίζω ότι όλοι το έχουν καταλάβει πλέον».

 

Τελευταία Νέα