Μαρτίνς: Η μέρα που καθιερώθηκε ως Profesor (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Η μέρα που καθιερώθηκε ως Profesor (vids)

bet365

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Profesor του Casa De Papel με τον Πέδρο Μαρτίνς; Μα είναι πολύ απλό. Και οι δύο είναι καθηγητές στον τομέα τους. Το Gazzetta.gr θυμίζει τη βραδιά που ο Πορτογάλος έγινε El Profesor στο Λιμάνι.
Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό. Εκείνο το επικό 3-1 των Πειραιωτών με τη Μίλαν σε μία χρονιά που η ομάδα του δεν πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα. Απέκτησε όμως το προσωνύμιο του Profesor. Του γνωστού El Profesor από το Casa De Papel, τη σειρά που σπάει... ταμεία.
Ωστόσο εκείνο το ματς τον έχει σημαδέψει για τα καλά τον Πορτογάλο τεχνικό. Είναι μία από τις πιο μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του. Βέβαια μετά θα απέκλειε και ομάδες όπως οι Άρσεναλ και Αϊντχόφεν με τον Ολυμπιακό.
Ωστόσο στις 13 Δεκεμβρίου του 2018 ήταν η βραδιά που ο Μαρτίνς έγινε ο Profesor του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων έφτιαξαν ένα κορεό Casa De Papel για το συνδυάσουν με εκείνη τη βραδιά. Ένα βίντεο που θα έφτανε μέχρι και τη πασίγνωστη ισπανική σειρά και θα έκανε τον γύρο όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και του κόσμου.
Ο Ολυμπιακός εκείνη την ημέρα με αυτό το 3-1 έραψε το πιο ωραίο ευρωπαϊκό του κοστούμι και έστειλε τους οπαδούς στους επτά ουρανούς. Μία ασύλληπτη και επική βραδιά για τους Πειραιώτες και μία πανάξια πρόκριση και φυσικά μεγάλη και ιστορική απέναντι στην Μίλαν των τόσων ευρωπαϊκών και διεθνών τίτλων. Και με προπονητή - ενορχηστρωτή τον Πέδρο Μαρτίνς. Τον Profesor που απέκτησε εκείνο το βράδυ ο Ολυμπιακός. Ένα βράδυ που άλλαξε τελείως τον τρόπο με τον οποίο έβλεπαν όλοι τον Πέδρο και έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα