ΠΑΟΚ: «Είμαι ο Πάμπλο Γκαρσία…» (vid)

ΠΑΟΚ: «Είμαι ο Πάμπλο Γκαρσία…» (vid)

ΠΑΟΚ: «Είμαι ο Πάμπλο Γκαρσία…» (vid)

bet365

Με το δικό του, ιδιαίτερο στιλ ο Ουρουγουανός τεχνικός συστήνεται στο κοινό αν και δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι μια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου.

Οσοι είναι κοντά του γνωρίζουν και τα κουσούρια του, τις ιδιαιτερότητες του, άλλωστε από την πρώτη στιγμή άπαντες έχουν αντιληφθεί, ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Ένα από τα… κουσούρια, λοιπόν, του Πάμπλο Γκαρσία είναι και η όχι και τόσο μεγάλη αγάπη για τις κάμερες, τους φωτογραφικούς φακούς και τα πολλά φλας.

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Μια από αυτές έφεραν τον Ουρουγουανό τεχνικό απέναντι στην κάμερα του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με την PSV Αϊντχόφεν, ο Πάμπλο κάθεται απέναντι από την κάμερα και με το δικό του ιδιαίτερο στυλ συστήνεται στο κοινό.

«Ήρθα από την άλλη άκρη του κόσμου. Έφυγα από το χωριό μου πολύ νέος, 20 ετών. Το μοναδικό όνειρο που είχα, ήταν να γίνω ένας από τους καλύτερους στη θέση μου. Όταν έφτασα στην Τούμπα, ένας φίλαθλος που μιλούσε ισπανικά μου είπε: "Έχεις τα μάτια του ΠΑΟΚ". Φόρεσα τη φανέλα της ομάδας με μεγάλη περηφάνια. Οι φίλαθλοι με υποδέχθηκαν θερμά σα να ήμουν παίκτης που είχε γεννηθεί στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Με βοήθησαν πάντα. Τώρα βρίσκομαι σε άλλη θέση και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Περίμενα αυτή την ευκαιρία. Θέλω έναν ΠΑΟΚ με πάθος και δύναμη. Να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα. Με επιθετικό ποδόσφαιρο. Με πολλές θυσίες και δύναμη. Τώρα ξεκινάω. Είμαι ο Πάμπλο Γκαρσία».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα