Βόλφσμπουργκ: Αμφίβολος και ο Βέγκχορστ ενόψει ΑΕΚ

Κώστας Τόπας
Βόλφσμπουργκ: Αμφίβολος και ο Βέγκχορστ ενόψει ΑΕΚ

bet365

Με αρκετά προβλήματα αναμένεται να ταξιδέψει η αποστολή της Βόλφσμπουργκ, στην Αθήνα καθώς και μετά τους Κάστελς και Ζοάο Βίκτορ, ελάχιστες πιθανότητες για να αγωνιστεί συγκεντρώνει και ο Βέγκχορστ.

Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Όλιβερ Γκλάσνερ βλέπει πως για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (01/10, 21:45 - NOVA) δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε τρεις βασικούς του ποδοσφαιριστές. Κι αυτό διότι μετά τους Κάστελς και Ζοάο Βίκτορ, αμφίβολο θεωρείται και το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, το οποίο ακούει στο όνομα Βουτ Βέγκχορστ.

Ο 28χρονος Ολλανδός φορ, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο έχει χάσει αρκετό έδαφος από την προετοιμασία της ομάδας του, ενόψει ΑΕΚ κι έτσι δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη η συμμετοχή του. Φέτος, στα πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, έχει σκοράρει δύο τέρματα και θεωρείται παίκτης «κλειδί» για τον Βόλφσμπουργκ.

Παρ' όλα αυτά, ο Βεγκχόρστ αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή στην Αθήνα και η συμμετοχή του θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση των Γερμανών, αύριο (30/09) στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα