Βόλφσμπουργκ: Νοκ-άουτ με ΑΕΚ ο Ζοάο Βίκτορ

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ: Νοκ-άουτ με ΑΕΚ ο Ζοάο Βίκτορ

bet365

Εκτός από τον τερματοφύλακα Καστέελς, ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε για τη Βόλφσμπουργκ πριν την ΑΕΚ, με τον Ζοάο Βίκτορ να τίθεται νοκ-άουτ.

Ο Βέλγος γκολκίπερ Κόεν Καστέελς δεν αγωνίστηκε την τελευταία στιγμή στο ισόπαλο 1-1 με τη Φράιμπουργκ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και η συμμετοχή του για το ματς της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ παραμένει αμφίβολη.

Ωστόσο άλλο ένα πρόβλημα προστέθηκε για τη Βόλφσμπουργκ ενόψει της αναμέτρησης με την Ένωση για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ζοάο Βίκτορ τραυματίστηκε στο ματς με τη Φράιμπουγκ και σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή στην προπόνηση της Δευτέρας μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο υψηλόσωμος επιθετικός Βουτ Βέγκχορστ. Ο Ολλανδός φορ ξεκουράστηκε στο ματς με τη Φράιμπουργκ, περνώντας στο παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα