Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίντσερ 2-1: Χαλαρή ανατροπή οι “ρεζέρβες” (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίντσερ 2-1: Χαλαρή ανατροπή οι “ρεζέρβες” (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίντσερ 2-1: Χαλαρή ανατροπή οι “ρεζέρβες” (vid)

bet365

Με προίκα το 0-5 από το πρώτο ματς, η Γιουνάιτεντ έκανε αρκετές αλλαγές και με το 2-1 κόντρα στη Λίντσερ, σφράγισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Europa League, όπου παίζει με την Κοπεγχάγη.

Το 0-5 στην Αυστρία δεν άφηνε κανένα ποδοσφαιρικό... υπονοούμενο ανοικτό. Η πιο διαδικαστική συνάντηση της φάσης των “16” του Europa League παιζόταν στο “Ολντ Τράφορντ”. Εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε αρκετές αλλαγές και η Λίντσερ έπαιξε ωραία μπάλα, για να αποκλειστεί με τιμητική ήττα (2-1) και πολλές χαμένες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να της δώσουν ακόμα και τη νίκη.

Οι Αυστριακοί που ήξεραν ότι δεν είχαν καμία ελπίδα, μπήκαν στο γήπεδο για να παίξουν απελευθερωμένα και τους βγήκε σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα ανταμείφθηκαν με το να προηγηθούν με την υπέροχη βολίδα του Βίζινγκερ (55').

Στη συνέχεια είχαν αρκετές καλές στιγμές και ειδικά στο φινάλε με ένα τρομερό τακουνάκι που έβγαλε στη γραμμή ο Ρομέρο. Ενδιάμεσα όμως, ο Λίνγκαρντ (57') και ο Μαρσιάλ (88') έπειτα από σούπερ συνδυασμό με τον Μάτα, γύρισαν το παιχνίδι και χάρισαν τη νίκη στη Γιουνάιτεντ, η οποία στα προημιτελικά έχει ραντεβού με την Κοπεγχάγη του Ζέκα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ρομέρο, Μαγουάιρ, Μπαϊγί, Φοσού-Μενσά (84' Μενγκί), Γουίλιαμς (72' Τσονγκ), Φρεντ (64' Περέιρα), Μάτα, Τζέιμς (84' Μαρσιάλ), Λίνγκαρντ (63' Πογκμπά), ΜακΤόμινεϊ, Ιγκάλο

Λίντσερ (Ντόμινικ Τάλαμερ): Σλάγκερ, Τράουνερ, Ρανφτλ, Βίζινγκερ (73' Ζάμπιτσερ), Αντράντε (80' Φιλίποβιτς), Χόλαντ, Μίχορλ, Ρένερ, Φρίεζερ, Μπάλιτς (66' Ρίτερ), Ραγκούζ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα