Κοπεγχάγη - Μπασάκσεχιρ 3-0: Πρώτη φορά στους «8» και τώρα... Γιουνάιτεντ η ομάδα του Ζέκα (vid)

Κοπεγχάγη - Μπασάκσεχιρ 3-0: Πρώτη φορά στους «8» και τώρα... Γιουνάιτεντ η ομάδα του Ζέκα (vid)

bet365

Με εξαιρετική εμφάνιση και τριάρα, η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «8», εκεί που θα βρει τη «σίγουρη» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί η επανέναρξη στο πρωτάθλημα να εξελίχθηκε σε αποτυχία, μένοντας 2η με 14 βαθμούς απόσταση από τη Μίντιλαντ, αλλά στην Ευρώπη η Κοπεγχάγη εμφανίστηκε επιβλητική.

Η ομάδα του αρχηγού, Κάρλος Ζέκα, δεν αποθαρρύνθηκε από το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπασάκσεχιρ (0-1) και μετά από ένα εξαιρετικό ματς στο «Telia Parken», πανηγύρισε το εισιτήριο για τους «8» του Europa League και γενικά για πρώτη φορά σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση

Από το 4ο λεπτό είχε ήδη ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου ματς στην Κωνσταντινούπολη, με τον Βιντ να ευστοχεί με κοντινή κεφαλιά, ενώ ο ίδιος ήταν που έδωσε προβάδισμα πρόκρισης με πέναλτι στο 52'. Το αποκορύφωμα ήρθε στο 62' με τον Φαλκ να κάνει το 3-0 με ωραία ατομική ενέργεια, δίνοντας έτσι την πρόκριση στους Δανούς, που θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά (νίκησε 5-0 τη Λίντσερ εκτός έδρας στο πρώτο ματς.

ΔΕΙΤΕ TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα