Λουντογκόρετς – Ίντερ 0-2: «Απόδραση» με Έρικσεν και Λουκάκου (vid)

Gazzetta team
Λουντογκόρετς – Ίντερ 0-2: «Απόδραση» με Έρικσεν και Λουκάκου (vid)

bet365

Χάρη στο πρώτο γκολ του Κρίστιαν Έρικσεν και ένα ακόμα του «καυτού» Ρομελού Λουκάκου, η Ίντερ «καθάρισε» την πρόκριση στην φάση των «16» του Europa League.

Ήταν ανώτερη, κυνήγησε περισσότερο το γκολ και δικαιώθηκε. Παρ' ότι ζορίστηκε, η Ίντερ πέρασε με νίκη από την έδρα της Λουντογκόρετς (2-0) και. ουσιαστικά, «καθάρισε» ήδη την πρόκρισή της στους «16» του Europa League.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε παρατάχθηκε με αλλαγές σε σχέση με την ήττα από την Λάτσιο στο πρωτάθλημα, αλλά είχε τον πρώτο λόγο, ειδικά μετά από ένα πρώτο κάκιστο ημίχρονο, όπου συνολικά έγιναν τέσσερα (!) σουτ και από τις δύο ομάδες, τα λιγότερα σε αγώνα της φετινής διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ, είχαν δοκάρι σε τακουνάκι του Αλέξις Σάντσες (50') και, λίγο μετά την είσοδο στο τελευταίο εικοσάλεπτο (71'), ο Κρίστιαν Έρικσεν με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ολοκλήρωσε ιδανικά ομαδικό συνδυασμό και πάσα του Ρομελού Λουκάκου.

Το πρώτο του γκολ ως Νερατζούρο ανέβασε τον Δανό μέσο, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα είδε έναν «κεραυνό» του από τα 25 μέτρα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και μέσω VAR, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Ανισέτ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λουκάκου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα