Κλήρωση Europa League: Τα ζευγάρια των «16»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλήρωση Europa League: Τα ζευγάρια των «16»

bet365

Το ζευγάρι Άιντραχτ – Ίντερ είναι από τα πιο ενδιαφέροντα της φάσης των «16» του Europa League, με τη Ντιναμό Κιέβου να πέφτει στο δρόμο της Τσέλσι μετά το εμπόδιο του Ολυμπιακού. Με τη Ρεν η Άρσεναλ...

Η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση προχωράει για να... προλάβει το σημείο στο οποίο βρίσκεται το Champions League κι έτσι πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση για τους «16», δίχως κάποια ελληνική ομάδα πλέον...

Η Ντιναμό Κιέβου απέκλεισε τον Ολυμπιακό και έπεσε στο δρόμο της Τσέλσι, η οποία ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο της σουηδικής Μάλμε.

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι – τουλάχιστον στη θεωρία αυτή τη στιγμή – είναι αυτό ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Ίντερ, με τους «αετούς» να βγαίνουν νικητές από μια τρομερή διπλή «μάχη» με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και να συνεχίζουν τη φετινή εξαιρετική παρουσία τους στην Ευρώπη.

Η Άρσεναλ καλείται ν' αντιμετωπίσει τη Ρεν που κατάφερε ν' αντιστρέψει τα δεδομένα μετά το εντός έδρας 3-3 με τη Μπέτις και να πετύχει άλλα τόσα γκολ στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για να πάρει την πρόκριση, ενώ, η Ζενίτ που άφησε εκτός συνέχειας τη Φενέρμπαχτσε, θα παίξει με τη Βιγιαρεάλ, η οποία αγχώθηκε κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά πέρασε.

Με τη Σάλτσμπουργκ η Νάπολι που δεν είχε προβλήματα απέναντι στη Ζυρίχη, με τη Σλάβια Πράγας η Σεβίλλη που άφησε εκτός τη Λάτσιο, με την Κράσνονταρ η Βαλένθια μετά την κόντρα με τη Σέλτικ.

Καλό νέο για την Ελλάδα η κλήρωση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Μπενφίκα. Κι αυτό γιατί οι Κροάτες μας απειλούν και ήθελαν από τη Ντιναμό τουλάχιστον μία νίκη και μία ισοπαλία στα επόμενα παιχνίδια της. Σίγουρα η Μπενφίκα είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Σε περίπτωση όμως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκριθεί τότε θα χάσουμε και την 14η θέση.

Τα παιχνίδια των «16» θα διεξαχθούν στις 7 και τις 14 Μαρτίου...

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»:

Τσέλσι – Ντιναμό Κιέβου

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ίντερ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπενφίκα

Νάπολι – Σάλτσμπουργκ

Βαλένθια – Κράσνονταρ

Σεβίλλη – Σλάβια Πράγας

Άρσεναλ – Ρεν

Ζενίτ – Βιγιαρεάλ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα