Ζίβκοβιτς: «Τα πάντα για την οκτάδα στη Λιόν»
Ο ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον αρχηγό Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ λύγισε 2-0 στην Τούμπα τη Μπέτις και ανέβηκε στην 11η θέση πριν τα βραδινά ματς.
Ο Σέρβος εξτρέμ του Δικεφάλου μετά το ματς σχολίασε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για το γκολ που πέτυχε και την νίκη: «Τα νούμερα είναι καλά για έναν ποδοσφαιριστή, όμως το πιο σημαντικό σήμερα είναι ότι δώσαμε τα πάντα και νικήσαμε».
Δείτε Επίσης
Αθλητικές Μεταδόσεις στο GazzettaΓια το παιχνίδι: «Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα και ο Θεός μας επιβράβευσε με μία νίκη που αξίζαμε απόλυτα».
Για την οκτάδα: «Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Λυών για να πάρουμε την πρόκριση».
Για το που αφιερώνει το γκολ του: «Στα παιδιά και την γυναίκα μου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
