Μπαρτσελόνα: Έχασαν τ' αυγά και τα πασχάλια οι Τσάβι και Λαπόρτα με τον κόσμο της Άιντραχτ! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: Έχασαν τ' αυγά και τα πασχάλια οι Τσάβι και Λαπόρτα με τον κόσμο της Άιντραχτ! (vids)

bet365

Τσάβι και Λαπόρτα δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τ' αδικαιολόγητα και έμειναν κι εκείνοι να χαζεύουν τον κόσμο της Άιντραχτ να κάνει πάρτι στο «Καμπ Νόου». «Τα υπολογίσαμε λάθος, είναι ντροπή»!

Οι Γερμανοί έκαναν... πραγματική απόβαση στην Βαρκελώνη με 30.000 οπαδούς να κατακλύζουν αρχικά τους δρόμους της πόλης κι έπειτα να γεμίζουν ένα... τεράστιο κομμάτι του γηπέδου των «μπλαουγκράνα» για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Europa League.

Η Άιντραχτ θριάμβευσε με το τελικό 3-2, ο κόσμος της ομάδας της Φρανκφούρτης έκανε κουμάντο στις εξέδρες και οι «μπλαουγκράνα»... δεν ήξεραν τι τους βρήκε.

«Περιμέναμε 70-80.000 δικό μας κόσμο, όμως δεν ήταν έτσι. Ήταν λες και παίζαμε τελικό με μοιρασμένους οπαδούς. Σίγουρα έγινε λάθος υπολογισμός από τον σύλλογο...» είπε ο Τσάβι, με τον Λαπόρτα να τονίζει:

«Είναι ντροπή αυτό που ζήσαμε. Δεν γίνεται να επιτρέψουμε να συμβεί ξανά. Έχουμε αρκετές πληροφορίες για ό,τι συνέβη και θα το ερευνήσουμε. Αισθάνομαι ντροπή ως μπλαουγκράνα και ζητώ συγγνώμη για ό,τι συνέβη».

Έκανε πραγματικό πάρτι ο κόσμος της Άιντραχτ στη Βαρκελώνη

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα