Παναθηναϊκός: Ο Μπρινιόλι αποθεώνει Ελ Αραμπί, Καμαρα και... Αταλάντα!

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ο Μπρινιόλι αποθεώνει Ελ Αραμπί, Καμαρα και... Αταλάντα!

bet365

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του Ολυμπιακού, Ελ Αραμπί και Μαντί Καμαρά ενώ παράλληλα εξέφρασε την στήριξή του προς την Αταλάντα με αφορμή τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Ο 30χρονος Ιταλός πορτιέρε του «τριφυλλιού» κλήθηκε να μιλήσει στο «L’Eco di Bergamo» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς των δύο ομάδων και τις διαφορές που υπάρχουν με το «ντέρμπι ντε λα καπιτάλε», Λάτσιο - Ρόμα.

«Είναι κάτι παραπάνω από Ρόμα-Λάτσιο. Οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που κράτησα ανέπαφη την εστία μου και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο ιταλικό Μέσο και στη συνέχεια αποθέωσε τόσο τον Ελ Αραμπί όσο και τον Μαντί Καμαρά των «ερυθρολεύκων».

«Ο Ελ Αράμπι και ο Μαντί Καμαρά είναι πολύ δυνατοί κι εγώ κατάφερα να μην δεχθώ γκολ από αυτούς του δύο ποδοσφαιριστές. Ο δεύτερος είναι ένας ολοκληρωμένος μέσος», τόνισε ο Ιταλός κίπερ του Παναθηναϊκού για τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού.

Τέλος, ο Μπρινιόλι παραχωρήσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη πριν το ματς των Πειραιωτών με την Αταλάντα και είχε προβλέψει σότι ο Ολυμπιακός θα έπαιζε στο Μπέργκαμο με 3-5-2, ενώ παράλληλα πόνταρε στην πρόκριση των συμπατριωτών του, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι είναι ανώτερη από αυτή του Πέδρο Μαρτίνς.

«Οπως και να έχει, η Αταλάντα είναι ανώτερη (από τον Ολυμπιακό). Ο Γκασπερίνι έχει αφήσει τόσο έντονο σημάδι στην ομάδα που ο μελλοντικός αντικαταστάτης του θα πορευτεί στις ράγες ενός πολύ στέρεου πρότζεκτ».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα