Στον όμιλο του Ολυμπιακού έχουν μπει 5 γκολ μετά το 85'! (vids)

Στον όμιλο του Ολυμπιακού έχουν μπει 5 γκολ μετά το 85'! (vids)

bet365

Ο όμιλος του Ολυμπιακού είναι ο πιο... τρελός σε όλη το Europa League μιας και έχουν αλλάξει αποτελέσματα μετά το 85' πέντε φορές και έχει χαθεί κι ένα πέναλτι (αυτό του Πέλκα στην Γερμανία).

Ο 4ος όμιλος του φετινού Europa League είναι... κολασμένος!

Δέκα αγώνες, εκ των οποίων οι 6 κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια είναι η Άιντραχτ που βρίσκεται στην κορυφή στο... παρά ένα. Ακολουθεί κι ο Ολυμπιακό που με την επιμονή του δεν άφησε τίποτα στην τύχη του και το κυνήγησε μέχρι το τέλος

Στο γκρουπ που συμμετέχει ο Ολυμπιακός, ξέρουμε ποιοι θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, αλλά το πώς φτάσαμε ως εδώ πραγματικά έγινε με πολλά «εγκεφαλικά».

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Άιντραχτ 10
2. Ολυμπιακός 9
3. Φενέρμπαχτσε 5
4. Αντβέρπ 2

Από τους 10 βαθμούς που έχουν οι Γερμανοί, γλίτωσαν έναν από την απόκρουση του Τραπ στο πέναλτι του Πέλκα στο 92'. Πήραν άλλους 2 στο 91' με το γκολ του Πασιένσια μέσα στην Αμβέρσα, με τον Πορτογάλο να διαμορφώνει το 0-1, ενώ πήραν άλλους 2 με τον Χάουγκε να δίνει τη νίκη στην ομάδα του μέσα στο Καραϊσκάκης και πάλι στις καθυστερήσεις.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός νίκησε τους Βέλγους με το γκολ του Ρέαμπτσιουκ στο 87' και χθες ο Τικίνιο στο 89' έδωσα άλλους 2 βαθμούς στην ομάδα του, εκεί που θα είχε έναν στο σακούλι και φυσικά θα κρατούσε ζωντανή τη Φενέρ στο κόλπο της πρόκρισης.

Εν κατακλείδι: Η Άιντραχτ από τους 10 βαθμούς που έχει τους 6 τους πήρε στις καθυστερήσεις κι ο Ολυμπιακός από τους 9 τους 4 τους εξασφάλισε λίγο πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο.

Oλυμπιακός-Αντβέρπ 2-1

Ο Ελ Αραμπί στο 52' κάνει το 1-0, ο Αλί Σαματά στο 74' φέρνει το ματς στα ίσια κι ο Ρέαμπτσιουκ στο 87' κάνει τον Ολυμπιακό να μπει με το... δεξί στον όμιλο.

Άιντραχτ-Φρανκφούρτης-Φενέρμπαχτσε 1-1

Ο Εζίλ άνοιξε το σκορ στο 10', ο Λάμερς στο 41' έκανε το 1-1 κι ο Πέλκας στο 92' χάνει πέναλτι με τον Τραπ να αποκρούει!

Αντβέρπ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1

Ο Πασιένσια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ολυμπιακός-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

Ο Αραμπί άνοιξε το σκορ στο 12', ο Καματά στο 17' ισοφάρισε και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χάουγκε έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 1-0

Ο Τικίνιο ήτα αυτός που στο 89' χρειάστηκε μία μόλις επαφή για να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και να στείλει τον πρωταθλητή Ελλάδας στην επόμενη φάση του Europa.

Άιντραχτ-Αντβέρπ 2-2

Στο 12' ο Καμαντά ανοίγει το σκορ. Ο Ναϊνγκολά στο 33' ισοφαρίζει και στο 88' ο Σαμάτα κάνει το 1-2. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ωστόσο ο Πασιένσια διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα