Ολυμπιακός: Πάνω από 20.000 εισιτήρια έχουν «φύγει» ενόψει Άϊντραχτ 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πάνω από 20.000 εισιτήρια έχουν «φύγει» ενόψει Άϊντραχτ 

bet365

Στους ρυθμούς της σπουδαίας αναμέτρησης με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, το βράδυ της Πέμπτης (4/11, 19:45) στο Φάληρο κινείται ο Ολυμπιακός. 

Αυτό ισχύει τόσο για την ομάδα του Ολυμπιακού που έχει εστιάσει την προσοχή της στον κρίσιμο αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Europa League, ενός αγώνα που ενδέχεται να φτιάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό της μέλλον, όσο και για τον κόσμο που για μια ακόμα φορά αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και να στηρίξει την προσπάθεια αυτή. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Ήδη έχουν «φύγει» περισσότερα από 20.000 εισιτήρια που αφορούν στην αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα. Αυτός είναι ο αριθμός των φιλάθλων του Ολυμπιακού που ήδη έχει κλείσει θέση στο φαληρικό γήπεδο για να δώσει την έξτρα ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς. Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με τους γνωστούς τρόπους.Από τα εκδοτήρια του γήπεδου καθημερινά και ώρες 10:00-18:00, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα