Λαμπρόπουλος στο Gazzetta: «Η Αϊντραχτ είναι πολύ καλή στο επιθετικό τρανζίσιον» (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Λαμπρόπουλος στο Gazzetta: «Η Αϊντραχτ είναι πολύ καλή στο επιθετικό τρανζίσιον» (vid)

bet365

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπόχουμ αντιμετώπισε και κέρδισε πρόσφατα την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και τη «σκιαγραφεί» ενόψει της αναμέτρησης των «αετών» με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Τη δική του «ιστορία» στη Μπουντεσλίγκα γράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, καθώς από την περασμένη σεζόν παίζει στη Μπόχουμ με την οποία πανηγύρισε πέρσι την άνοδό του στα «σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου. Πρόσφατα μάλιστα υποδέχθηκε με τη φανέλα της την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και ήταν εκ των κορυφαίων στο 2-0 που κέρδισε η ομάδα του.

Ο 31χρονος στόπερ «σκιαγράφησε» στο Gazzetta την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους Ομίλους του Europa League, ενόψει της αναμέτρησης του Φαλήρου που ακολουθεί (4/11). «Ως γενική εικόνα η Αϊντραχτ είναι μία πολύ καλή ομάδα στο επιθετικό τρανζίσιον, αλλά και με ανασταλτικές αδυναμίες. Επιθετικά από τους Καμάντα, Κόστιτς και Λάμερς περνά όλο το παιχνίδι της και είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι. Επίσης στο κέντρο ο Σο και ο Ρόντε που στη μεταξύ μας αναμέτρηση αγωνίστηκε ως αλλαγή είναι πολύ καλοί στο δημιουργικό κομμάτι και βοηθούν πολύ, ενώ προσοχή χρειάζεται ο Χιντερέγκερ στις στατικές μπάλες. Πρόκειται για πολύ επικίνδυνο ποδοσφαιριστή. Ο Αυστριακός είναι... κίνδυνος-θάνατος για κάθε άμυνα», μας είπε αρχικά.

Οι «αετοί» βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου στο Europa και μάλιστα παραμένουν αήττητοι στις εκτός συνόρων υποχρεώσεις τους, όμως στη Μπουντεσλίγκα η πορεία τους είναι αντιστρόφως ανάλογη και μετά από 10 παιχνίδια έχουν κερδίσει μόλις μία φορά (1-6-3 το ρεκόρ τους στη σεζόν). «Παρακολούθησα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μου φαίνεται πως η Αϊντραχτ στην Ευρώπη παρουσιάζεται πιο 'σφιχτή'. Αυτή την εντύπωση αποκομίζω. Ισως γιατί το πρωτάθλημα έχει πολλά ματς (σ.σ. 34) ενώ στον όμιλο είναι μόνο έξι. Ετσι το εξηγώ».

Μάλιστα η μοναδική της νίκη είναι επί της Μπάγερν Μονάχου στο Alianz Arena (2-1). «Πρόκειται για μία ομάδα με σωστή τακτική προσέγγιση στα παιχνίδια της και εξαιρετικές μονάδες. Ο παραπάνω συνδυασμός σε συνάρτηση με το αν είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε ένα ματς, την καθιστά ικανή για όλα. Με την Μπάγερν βρήκε χώρους στο επιθετικό τρανζίσιον και τις εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Δεν ανοίχτηκε, όπως κάνει με 'μικρότερες' ομάδες», ήταν τα λόγια του.

Οσο για τον ίδιο έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή στη Γερμανία. «Αισθάνομαι πολύ καλά στη Μπόχουμ. Στην ομάδα λειτουργούν όλα όπως πρέπει, είμαι ήρεμος και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα