Αγκιμπού Καμαρά: «Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη, δουλειά μου είναι να παίζω όπου με πει ο προπονητής»

Δημήτρης Τομαράς
Αγκιμπού Καμαρά: «Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη, δουλειά μου είναι να παίζω όπου με πει ο προπονητής»

bet365

Ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη χαρά του που θα παίξει με τόσο κόσμο και ενώ ρωτήθηκε για την αγαπημένη θέση του.

Ο Αγκιμπού Καμαρά επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Την εξέλιξή του: Ακούστε. Δεν περίμενα τόσο γρήγορα τόσο μεγάλη εξέλιξη σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, όπου δεν είναι εύκολη η προσαρμογή. Όμως με βοήθησαν και τα αδέρφια μου στον Ολυμπιακό και όλα οφείλονται στην πολύ δουλειά.

Την αγαπημένη θέση του: Δεν είμαι εδώ για να λέω τη γνώμη μου. Είμαι για να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή - δουλειά μου είναι να παίζω όπου μου πει ο προπονητής - είτε μου πει να παίξω ως δεκάρι είτε σε άλλη θέση.

Την παρουσία του κόσμου: Είναι απίστευτο. Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω με τόσο κόσμο. Ευχαριστώ τον κόσμο. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που θα βρεθώ σε τέτοια ατμόσφαιρα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ:

Πλέον είσαι βασικό μέλος της ενδεκάδας του Ολυμπιακού. Πως διαχειρίζεσαι αυτή την εκτόξευση στην πορεία σου;

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο τόσο γρήγορα. Είναι πάντα δύσκολο να προσαρμόζεσαι σε μία μεγάλη ομάδα. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για εμένα και με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου. Υπάρχουν στην ομάδα τα αδέρφια μου που με βοήθησαν πάρα πολύ, αλλά να ξέρετε ότι τα πάντα οφείλονται στην πολύ σκληρή δουλειά».

Επειδή έχεις αγωνιστεί και στα άκρα και στο κέντρο που αισθάνεσαι καλύτερα να παίζεις;

«Δεν είμαι εδώ για να λέω τη γνώμη μου είμαι εδώ για να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή. Ότι μου ζητήσει ο προπονητής θα το κάνω. Είναι απίστευτο που θα παίξω μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που θα βρεθώ μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα