Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» πιο... ακριβοί

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» πιο... ακριβοί

bet365

Στη... μάχη του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου, ο Ολυμπιακός είναι νικητής απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. 

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Πέμπτης (30/9, 19.45, Cosmote Sport 3), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Το πιο δύσκολο παιχνίδι έως σήμερα για τους «ερυθρόλευκους» κατά την εφετινή σεζόν, όπως υποστήριξε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου.

Η μάχη θα είναι δύσκολη εντός αγωνιστικού χώρου. Το ίδιο συμβαίνει όμως και στα... συμβόλαια των παικτών που έχουν οι δύο μάχες, με την ελληνική ομάδα, ωστόσο, να είναι οριακά πιο ακριβή!

Σύμφωνα με το transfermarkt, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αξία 118.45 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με την τουρκική ομάδα της οποίας η αξία αγγίζει τα 114.33 εκατ. ευρώ.

Ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία που θα δούμε να αγωνίζεται απόψε είναι ο Ντιέγκο Ρόσι, ο οποίος έχει αξία 18 εκατ. ευρώ, ενώ ο Μαντί Καμαρά είναι δεύτερος με την αξία του να παραμένει σταθερή στα 15 εκατ. ευρώ.

Η αξία του Πέλκα για τη Φενέρ, βλέπουμε να είναι στα 7 εκατ. ευρώ, ενώ ο... πολύς Εζίλ, που δεν πραγματοποιεί και τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις του με τη νέα του ομάδα βλέπει την αξία του να είναι στα μόλις 4 εκατ. ευρώ.

H λίστα με τους πιο ακριβούς παίκτες της Φενέρμπαχτσε:

α

H λίστα με τους πιο ακριβούς παίκτες του Ολυμπιακού:

α

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα