Ολυμπιακός: Με αυξημένες πιθανότητες για βασικοί με Σλόβαν οι Μάρκοβιτς και Ονιεκούρου

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με αυξημένες πιθανότητες για βασικοί με Σλόβαν οι Μάρκοβιτς και Ονιεκούρου

bet365

Δεν προβλέπεται να κάνει φοβερές αλλαγές ο Μαρτίνς στη ρεβάνς της Πέμπτης στη Μπρατιβλάβα αναφορικά με το 3-0 του Φαλήρου αλλά ορισμένες διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν είχε κατεβάσει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1 έχοντας τον Βατσλίκ στο τέρμα και τους Ρέαμπτσιουκ, Παπέ Σισέ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Λαλά στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Οι Μαντί Καμαρά και Εμβιλά ήταν το δίδυμο που έλεγχε τη μεσαία γραμμή με την τριάδα των Βαλμπουενά, Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρα να κινείται πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Τώρα σχετικά με τον επαναληπτικό της Πέμπτης στη Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν. Οι Μπα, Μάρκοβιτς με τον Ονιεκούρου είναι τρεις παίκτες που διεκδικούν θέση βασικού, όπως θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Κούντε. Εφόσον ο Παπέ Σισέ δεν τα καταφέρει να ξεκινήσει ένας εκ των Μπα - Μάρκοβιτς θα πάρει τη θέση του. Ο Σισέ πάντως έχει βελτιώσει για τα καλά το επίπεδο της ετοιμότητάς του και έχει ακόμα πιθανότητες για βασικός.

Από εκεί και πέρα ο Ονιεκούρου προορίζεται αντί-Μασούρας (καθώς ο Έλληνας εξτρέμ έβγαλε ένα θέμα ετοιμότητας) συγκριτικά με τους 11 του πρώτου αγώνα. Κοινώς οι Μάρκοβιτς και Ονιεκούρου έχουν ανεβασμένες ελπίδες να είναι στο αρχικό σχήμα. Άρα μία πιθανή 11άδα για τη Μπρατισλάβα μπορεί να είναι με Βατσλίκ, άμυνα με Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπα ή Μάρκοβιτς και Σωκράτη, στο κέντρο τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και μπροστά τους τον Αγκιμπού Καμαρά, στα δύο άκρα Βαλμπουενά και Ονιεκούρου και φορ τον Ελ Αραμπί. Όσο για τον Λόπες; Δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανο να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη Σλόβαν.


 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα