Ολυμπιακός: Ο Σισέ που νιώθει καλύτερα και τα δεδομένα για Λόπες, Ονιεκούρου

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Ο Σισέ που νιώθει καλύτερα και τα δεδομένα για Λόπες, Ονιεκούρου

bet365

Ο Παπ Σισέ που τραυματίστηκε κόντρα στη Σλόβαν νιώθει ήδη καλύτερα, αλλά δεν είναι βέβαιη η συμμετοχή του. Λόπες και Ονιεκούρου περιμένουν να ριχτούν στη «μάχη» της Μπρατισλάβας.

Ο MVP του 3-0 σε βάρος της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Παπ Σισέ, τραυματίστηκε στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» και έγινε αλλαγή. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού έβαλε γκολ, εξουδετέρωσε επιθετικές πρωτοβουλίες των Σλοβάκων και έπαιξε με πάθος.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι ο 25χρονος στόπερ δεν θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς, αλλά μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, στις οποίες διαγνώστηκε με κάκωση αριστερής ποδοκνημικής, έχει ελπίδες να δώσει το παρών στην αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (26/8, 21.45, MEGA, Gazzetta). Μάλιστα και ο ίδιος ο Αφρικανός νιώθει αρκετά καλύτερα, δεν έχει δηλαδή τόσους πόνους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι δεδομένη η συμμετοχή του. Όλα θα ξεκαθαρίσουν το τριήμερο που ακολουθεί.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί εκ νέου με δύο στόπερ, αναζητείται ο παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Ουσεϊνού Μπα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει και θα είναι το φαβορί για να αγωνιστεί, αν κριθεί πως ο Σισέ δεν μπορεί να παίξει καθόλου ή τουλάχιστον δεν μπορεί να πάρει φανέλα βασικού. Υπάρχει βέβαια και η λύση του Σέρβου Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Από εκεί και πέρα, οι δύο νέοι εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ρόνι Λόπες και Χένρι Ονιεκούρου, περιμένουν να δουν αν μπουν στην ενδεκάδα. Ο πρώτος ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο, ο δεύτερος μπήκε ως αλλαγή στο περασμένο ματς. Ο Μασούρας, όμως, συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και παραμένει το φαβορί για να ξεκινήσει.

Επειδή το 3-0 από την άλλη μπορεί να χαρακτηριστεί καλό σκορ για τους «ερυθρόλευκους», τόσο ο Λόπες όσο και ο Ονιεκούρου θα μπορούσαν κάλλιστα να πάρουν χρόνο συμμετοχής, έστω ως αλλαγές, και να αρχίσουν να προσαρμόζονται ακριβώς σε αυτό που θέλει ο προπονητής.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα