Πάκσι - Παναθηναϊκός: Ο διαιτητής «ακύρωσε» το οφσάιντ του επόπτη, 0-2 ο Αντίνο

Πάκσι - Παναθηναϊκός: Ο διαιτητής «ακύρωσε» το οφσάιντ του επόπτη, 0-2 ο Αντίνο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε το προβάδισμα του στην έδρα της Πάκσι χάρη σε γκολ του Αντίνο που μέτρησε ο διαιτητής παρά την αντίθεση γνώμη του βοηθού.

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε το προβάδισμα του στον πρώτο αγώνα με την Πάκσι, στην Ουγγαρία. Στο 56ο λεπτό από κόντρα σε προσπάθεια του Τεττή η μπάλα έφτασε στον Αντίνο, ο οποίος ευστόχησε σε τετ α τετ για το 2-0 υπέρ του Τριφυλλιού.

Ο διαιτητής σήκωσε σημαιάκι αλλά ο διαιτητής το πήρε πάνω του, καθώς είδε πως η μπάλα πήγε στον Αργεντινό από αντίπαλο και μέτρησε κανονικά το γκολ.

Θυμίζουμε πως οι αγώνες των δυο πρώτων προκριματικών γύρων του Conference League γίνονται δίχως την τεχνολογία του VAR.

VAR: Τι ισχύει για τα προκριματικά των ελληνικών ομάδων
image

Το γκολ του Αντίνο για το 0-2

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα