Ελ Καμπί: «Πριν δεν είχα χρήματα και τώρα, με τη βοήθεια του Θεού, είμαι σε τελικό Conference League»

Ελ Καμπί: «Πριν δεν είχα χρήματα και τώρα, με τη βοήθεια του Θεού, είμαι σε τελικό Conference League»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Αγιουμπ Ελ Καμπί αναφέρθηκε στο παρελθόν και στο πόσο δύσκολα είχε περάσει μέχρι να φτάσει στο σημείο να παίξει έναν ευρωπαϊκό τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού για τη φετινή πορεία στο Conference League είναι ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο οποίος έχει... σπάσει όλα τα κοντέρ.

Ο ίδιος, στο πλαίσιο της media day, μίλησε στο ιταλικό «Skysports» και συγκίνησε με τα λόγια του καθώς αναφέρθηκε στο παρελθόν και τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα: «Σήμερα δουλεύω στο μάξιμουμ. Είναι ανάγκη να δουλεύω καλά και να κάνω τα πάντα σωστά. Να κοιμάμαι καλά, να τρώω καλά.

Παλαιότερα δεν έτρωγα, δεν είχα τα χρήματα για να κάνω τα πάντα. Τώρα όμως τα έχω όλα. Τώρα, χάρη στον Θεό, θα παίξω σε έναν τελικό Conference League και θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσω αυτό το τρόπαιο, επειδή θέλω να το πάρω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα