Ολυμπιακός: Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο τρόπος μετακίνησης των οπαδών για το γήπεδο

Newsroom
Οι παίκτες και ο κόσμος του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν

bet365

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον τελικό του Conference League όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό πως τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουν τον τρόπο μετακίνησης για την OPAP Arena.

Λιγότερο από μία εβδομάδα έμεινε για τον μεγάλο τελικό του Conference League όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena (29/05, 22:00).

Η ασφάλεια περιμετρικά του γηπέδου αναμένεται να είναι αυστηρή και για αυτό καθημερινά υπάρχουν οδηγίες από την UEFA για τον τρόπο μετακίνησης των οπαδών προς και από το γήπεδο.

Για τα οπαδούς του Ολυμπιακού, τις επόμενες μέρες θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες. Επίσης, για το τι μπορούν να έχουν μαζί, τι μπορούν να φέρουν και τι όχι, θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση από την ομάδα.

Ο Κώστας Καραπαπάς, στο πλαίσιο της παρουσίας των εισιτηρίων διαρκείας, είχε αναφέρει: «Η ΟΥΕΦΑ είναι αυστηρή. Ήδη κανονίζουμε να υπάρχουν τρία σημεία για να φτάσουν στο γήπεδο με αρχή το ΣΕΦ. Θα φτάσουν στον Περισσό και θα περπατήσουν στο γήπεδο. Αλλά αυτός είναι ο τρόπος. Θα έχει τρεις περιμετρικές ζώνες έξω από το γήπεδο αλλά δεν θα επιβιβάζεται και στο τρένο χωρίς εισιτήριο. Οι συνεργάτες μας θα σας έχουν αναλυτική λίστα με τι πρέπει να γίνει. Ταλαιπωρία θα υπάρξει αλλά είναι μία φορά στη ζωή σου. Μέχρι του χρόνου τουλάχιστον. Προσοχή σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα φροντίσουμε να έχουμε παροχές στο ΣΕΦ με τους οπαδούς, μιλάμε και με την αστυνομία. Δεν παίζουμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Θέλει προσοχή από εμάς, αυτό που πρεσβεύουμε είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα