Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: «Ντύνεται» στα χρώματα του Conference League η OPAP Arena για τον μεγάλο τελικό (vid)

ελλαδα

bet365

Μία εβδομάδα έμεινε για το μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα και η OPAP Arena συνεχίζει τις εργασίες για να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League.

Αντίστροφα μετρούν Ολυμπιακός και Φιορεντίνα για τον μεγάλο τελικό του Conference League που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαϊου στην OPAP Arena.

Το γήπεδο της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις εργασίες για τον ιστορικό ραντεβού και ήδη έχει φορέσει τα... καλά της στα χρώματα του Conference League, προσαρμόζοντας τους χώρους για να φιλοξενήσει τους οπαδούς των δύο συλλόγων.

Πινακίδες, οι θύρες, το εσωτερικό του γηπέδου και φυσικά η ταμπέλα με το «Athens Final 2024» που δεσπόζει σε κάθε σημείο του γηπέδου.

Παράλληλα, στο σημείο που ήταν η μπουτίκ της Ένωσης, έχουν αρχίσει οι εργασίες για να μετατραπεί σε χώρο της UEFA, όπου έχουν τοποθετηθεί εικόνες από διάφορους παίκτες της σεζόν που ξεχώρισαν στο Conference League.

Από εκεί και πέρα, ουκ ολίγοι φίλοι του ποδοσφαίρου κάνουν την βόλτα του γύρω από το γήπεδο προκειμένου να δουν τις αλλαγές που έχουν γίνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα