Ιταλιάνο: «Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια συναρπαστική πορεία, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Newsroom
ΙΤΑΛΙΑΝΟ

bet365

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, μιλώντας για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό τόνισε πως όλα είναι ανοιχτά στην αναμέτρηση κι ελπίζει η Φλωρεντίνα να πανηγυρίσει όπως στο Μπέργκαμο.

Η Φιορεντίνα πήρε μεγάλο «διπλό» κόντρα στην Κάλιαρι (2-3) και εξασφάλισε την παρουσία της στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν, πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «Βιόλα», Βιντσέντζο Ιταλιάνο, τόνισε: «Είμαστε στο τέλος μίας μακράς και κουραστικής σεζόν αλλά μία τέτοια αντίδραση κόντρα σε έναν αντίπαλο είναι ωραίο σημάδι ενόψει της Αθήνας. Ήταν ένα πραγματικό ματς αυτό κόντρα στην Κάλιαρι και δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε καλύτερα. Είμαστε 8οι μαθηματικά και είμαι ευτυχισμένος, είδα τα παιδιά να πανηγυρίζουν και αυτός είναι ο ενθουσιασμός είναι κάτι το θετικό.Στο πρωτάθλημα πληρώσαμε την ατυχία στα πέναλτι και την αστοχία σε πάρα πολλά ματς που θα μπορούσαμε να τα κλείσουμε διαφορετικά, υπάρχει λίγη απογοήτευση.Κλείνουμε λοιπόν με μία θέση που μας οδηγεί στην Ευρώπη και με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά στον μεγάλο τελικό του Conference League: «Ελπίζω να δω τη Φλωρεντία όπως το Μπέργκαμο. Θέλω να δώσω αυτή τη χαρά στα παιδιά και στους υποστηρικτές της ομάδας, το αξίζουν όπως και η Αταλάντα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια συναρπαστική πορεία, είναι μια οργανωμένη ομάδα και σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν. Σήμερα [σ.σ. κόντρα στην Κάλιαρι] κάναμε λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβουμε την Τετάρτη, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Το μέλλον; Ας σκεφτούμε μόνο την Αθήνα, μετά θα βγάλουμε συμπεράσματα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα