Φιορεντίνα: Περίπου 9.500 φίλοι των Βιόλα στην Αθήνα για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Οπαδοί της Φιορεντίνα

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία περίπου 9.500 φίλοι της Φιορεντίνα αναμένεται να βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό.

Οι αρχικές εκτιμήσεις για τον αριθμό των φίλων της Φιορεντίνα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό στη Nέα Φιλαδέλφεια έπεσαν κατά πολύ έξω. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία 9.400 φίλοι των Βιόλα θα βρεθούν στην Αθήνα για να στηρίξουν τους παίκτες του Βιντσέτζο Ιταλιάνο. Θυμίζουμε πως κάθε φιναλίστ δικαιούται 9.000 εισιτήρια πράγμα που σημαίνει πως αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα οπαδοί που δεν θα μπουν στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα έντονη κινητικότητα υπάρχει και για τα εισιτήρια για την προβολή του τελικού που θα γίνει στο «Αρτέμιο Φράνκι». Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 25.000 εισιτήρια αξίας πέντε ευρώ και μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεπεράσουν τα 30.000. Η έδρα της Φιορεντίνα έχει συνολική χωρητικότητα 43.147 θέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα