Χαμός από τους οπαδούς της Φιορεντίνα: Έκλεισαν 20.000 για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Οπαδοί της Φιορεντίνα

bet365

Μεγάλη... δίψα των οπαδών της Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα και όπως φαίνεται η... δίψα δεν είναι μεγάλη μόνο για τους «ερυθρόλευκους», αλλά και για τους «βιόλα» που εξάντλησαν τα 8.000 εισιτήρια που είχαν πάρει για την μεγάλη μάχη της 29ης Μαΐου.

Η Ιταλική ομάδα μάλιστα, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία, σε όσους δεν ταξιδέψουν στην Αθήνα, να ζήσουν την αναμέτρηση σε γηπεδική... ατμόσφαιρα, βάζοντας γιγαντοοθόνες στο Αρτέμιο Φράνκι, με την τιμή του εισιτηρίου να ορίζεται στα 5 ευρώ.

Ήδη λίγο μετά την ανακοίνωση της σχετικής απόφασης, όπως ανέφερε ο σταθμός Pentaspor, πάνω από 20.000 έκλεισαν θέση για να δουν το ματς στην έδρα της Φιορεντίνα.

Μάλιστα, επειδή η ζήτηση είναι μεγάλη, υπάρχει σκέψη για τον ίδιο σκοπό να ανοίξει και το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα