Απολογήθηκε για τα επεισόδια η Άλκμααρ: «Μαύρη βραδιά για τον σύλλογό μας»

alkmaar_fights

bet365

Ο ημιτελικός του Conference League ανάμεσα στην Άλκμααρ και τη Γουέστ Χαμ στιγματίστηκε από την επίθεση των Ολλανδών οπαδών στους φίλους των Σφυριών, με την AZ να παίρνει θέση για τα όσα συνέβησαν.

Η Γουέστ Χαμ πήρε μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Conference League, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας της Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου. Τον ρόλο της μαύρης κηλίδας ωστόσο, στα όσα συνέβησαν στο χορτάρι έπαιξε η επίθεση των οπαδών των γηπεδούχων στους Άγγλους φίλους των Σφυριών, με την κατάσταση εκτός των τεσσάρων γραμμών να ξεφεύγει εντελώς.

Κάπως έτσι, ο ολλανδικός σύλλογος αποφάσισε να απολογηθεί δημόσια για τα επεισόδια, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι «μαύρη βραδιά» για την ιστορία του.

«Μαύρο βράδυ! Ενώ όλοι ήλπιζαν για έναν ιστορικό ευρωπαϊκό αγώνα, αυτός μετατράπηκε σε μια μαύρη βραδιά λόγω των όσων συνέβησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μετατράπηκε σε μια νύχτα ντροπής. Όχι λόγω του αγώνα που παίχτηκε, αλλά λόγω της συμπεριφοράς κάποιων οπαδών. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη «υποστηρικτές» για αυτούς τους ανθρώπους.

Αυτό που συνέβη ξεπερνά κάθε όριο. Ο σύλλογος ζητά και πάλι ειλικρινά συγγνώμη από τη Γουέστ Χαμ και τους χιλιάδες καλοπροαίρετους οπαδούς της Άλκμααρ που έχουν επίσης ενοχληθεί από την ανάρμοστη συμπεριφορά», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Άλκμααρ, η οποία εγγυήθηκε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τιμωρήσει τους υπαίτιους.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα