Μπόντο: Η UEFA απέβαλε τον προπονητή των Νορβηγών από τη ρεβάνς με τη Ρόμα!

Μπόντο: Η UEFA απέβαλε τον προπονητή των Νορβηγών από τη ρεβάνς με τη Ρόμα!

Νίκος Κικίδης
Μπόντο: Η UEFA απέβαλε τον προπονητή των Νορβηγών από τη ρεβάνς με τη Ρόμα!

bet365

Η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει με αποκλεισμό από τη ρεβάνς του Ρόμα - Μπόντο, τόσο τον τεχνικό των Νορβηγών, καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων των Ρωμαίων για το επεισόδιο που είχαν στο φινάλε της πρώτης αναμέτρησης.

Χωρίς τον προπονητή της θα ταξιδέψει στη Ρώμη η Μπόντο για τη ρεβάνς με τη Ρόμα στο πλαίσιο των ημιτελικών του Conference League.

Όπως έγινε γνωστό, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε να αποβάλει τον Κετίλ Κνούτσεν από το δεύτερο παιχνίδι, λόγω του επεισοδίου που είχαν καταγγείλει οι Νορβηγοί μεταξύ του τεχνικού τους και του προπονητή τερματοφυλάκων της Ρόμα, Νούνο Σάντος.

Συγκεκριμένα οι δυο άνδρες είχαν πιαστεί στα χέρια μετά το φινάλε της αναμέτρησης στη Νορβηγία, με τις δυο πλευρές αργότερα να εκτοξεύουν κατηγορίες για σωματική επίθεση και προβοκατόρικη συμπεριφορά.

Τελικά η UEFA, η οποία φαινομενικά είχε βίντεο στα χέρια της που κατέγραψε το περιστατικό, αποφάσισε να τιμωρήσει τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, αποβάλλοντας αμφότερους από τον δεύτερο ημιτελικό.

Μάλιστα στην Νιόν εξετάζεται και το ενδεχόμενο επιβολής της μέγιστης ποινής προς τους δυο άνδρες, οι οποίοι σε αυτή την περίπτωση θα αποκλειστούν από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πέντε αγώνες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα