Μπόντο: Κατήγγειλε στην Αστυνομία επίθεση κατά του προπονητή της από άνθρωπο της Ρόμα!

Μπόντο: Κατήγγειλε στην Αστυνομία επίθεση κατά του προπονητή της από άνθρωπο της Ρόμα!

Newsroom
Μπόντο: Κατήγγειλε στην Αστυνομία επίθεση κατά του προπονητή της από άνθρωπο της Ρόμα!

bet365

Η Μπόντο ενημέρωσε επίσημα πως κατήγγειλε στις Αρχές σωματική επίθεση που φέρεται να δέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Κετίλ Κνούτσεν, από τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ρόμα! Η UEFA ανοίγει έρευνα για το περιστατικό.

Σωματική επίθεση εις βάρος του προπονητή της, Κετίλ Κνούτσεν, από άνθρωπο του τεχνικού επιτελείου της Ρόμα κατήγγειλε η Μπόντο! Όπως αναφέρουν οι Νορβηγοί μέσω επίσημης ενημέρωσης, ο προπονητής τερματοφυλάκων των Ρωμαίων επιτέθηκε βίαια στον προπονητή τους στη φυσούνα μετά το φινάλε της μεταξύ τους αναμέτρησης, γεγονός που καταγγέλθηκε αργότερα στην Αστυνομία!

Μάλιστα ο σύλλογος αποκαλύπτει πως η UEFA έχει στα χέρια της το οπτικοακουστικό υλικό που καταγράφει όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα στους δυο άνδρες, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να ανοίγει έρευνα για το περιστατικό.

«Η Ρόμα βομβαρδίζει τα ΜΜΕ με ψέματα, σε μια προσπάθεια να καλύψει την αντιαθλητική συμπεριφορά. Η Μπόντο γνωρίζει πως υπάρχει βίντεο από το περιστατικό, όπου απεικονίζεται η επίθεση που δέχθηκε ο Κνούτσεν από ανθρώπους της Ρόμα. Ο σύλλογος έχει δει το βίντεο. Απαιτούμε και ο κόσμος να έχει πρόσβαση στο βίντεο που ανήκει στην UEFA.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρόμα ήταν εκτός των ορίων που επιτρέπεται στο προπονητικό επιτελείο και επιτέθηκε λεκτικά και με χειρονομίες στον προπονητή μας. Η Μπόντο ενημέρωσε τον τέταρτο σε πολλές περιπτώσεις. Τα παράπονά μας όμως δεν εισακούστηκαν και τελικά του επέτρεψαν να συνεχίσει αυτή τη συμπεριφορά» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Μπόντο, με τον Κνούτσεν από την πλευρά του να αποκαλύπτει:

«Όλα οδήγησαν σε μια σωματική επίθεση εναντίον μου στη φυσούνα. Συνήθως από τη φύση μου θα έφευγα. Σε αυτή την περίπτωση όμως μου επιτέθηκαν με βία. Με άρπαξε από το λαιμό και με έσπρωξε στον τοίχο. Ήταν λογικό πως έπρεπε να αμυνθώ».

Ακολούθως, ο γενικός διευθυντής των Νορβηγών τόνισε πως ο σύλλογος κατήγγειλε τον φερόμενο δράστη στις Αρχές: «Η Μπόντο δεν βλέπει καμία άλλη επιλογή πέρα από το να καταγγείλει τον Νούνο Σάντος στην Αστυνομία. Πρόκειται για συστηματική πρόκληση, χειραγώγηση και τέλος άσκηση σωματικής βίας κατά του Kjetil Knutsen. Είμαστε βέβαιοι ότι ένα αντικειμενικό όργανο θα αγνοήσει λανθασμένους ισχυρισμούς από την προπονητική ομάδα της Ρόμα».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα