Ζίβκοβιτς στο Gazzetta: «Κλειδί η Τούμπα για την πρόκριση»

Ζίβκοβιτς στο Gazzetta: «Κλειδί η Τούμπα για την πρόκριση»
O Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μιλώντας στο Gazzetta, εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας και τόνισε πως η έδρα του ΠΑΟΚ θα παίξει σημαντικό ρόλο προκειμένου η ομάδα του να κάνει την ανατροπή και να πανηγυρίσει στο τέλος την πρόκριση. Αποστολή στη Μασσαλία: Σταύρος Σουντουλίδης

Ο 25χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ, καθώς από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το πανέμορφο γκολ που σημείωσε ο Ελ Καντουρί. Ο Λύρατζης έκλεψε την μπάλα από τον Παγιέ, ο Καντουρί πάσαρε στον Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος γύρισε και πάλι στον Μαροκινό που με δεξί σουτ μείωσε σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μιλώντας στο Gazzetta που βρέθηκε στη Μασσαλία παρέα με τη Novibet, o Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει της ρεβάνς προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League. Μάλιστα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θεωρεί «κλειδί» την Τούμπα, ώστε η ομάδα του να πετύχει τον στόχο της και στο τέλος να πανηγυρίσει μία σπουδαία πρόκριση.

- Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς;

«Εχουμε το δεύτερο παιχνίδι μπροστά μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι και να νικήσουμε».

- Τι πήγε λάθος στο πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε δύο τέρματα; Γιατί στο δεύτερο είδαμε άλλη εικόνα.

«Οι αντίπαλοι μας μπήκαν δυνατά κι άρχισαν να εκδηλώνουν επιθέσεις από την αρχή, οπότε εμείς έπρεπε να αμυνθούμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι φυσιολογικό. Μετά όμως ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι θα πρέπει να παίξουμε στην Τούμπα».

Ποιο θα είναι το κλειδί για τη νίκη και την πρόκριση;

«Η Τούμπα σίγουρα. Οπως και το να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Ξέρω ότι όλοι το πιστέψαμε κι εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε».

- Για την όμορφη συνεργασία με τον Καντουρί στο γκολ:

«Εγιναν όλα όσα γρήγορα. Ηταν σημαντικό που σκοράραμε στο πρώτο ματς και τώρα πάμε στην Τούμπα για την πρόκριση».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα