Στον «αέρα» το ταξίδι των ΠΑΟΚτσήδων στην Μπρατισλάβα

Στον «αέρα» το ταξίδι των ΠΑΟΚτσήδων στην Μπρατισλάβα

bet365

Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί γύρω από την παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα για τον «τελικό» της ερχόμενης Πέμπτης (25/11) κόντρα στην Σλόβαν.

Πριν από πέντε ημέρες η Σλόβαν Μπρατισλάβας, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, είχε γνωστοποιήσει τις προϋποθέσεις για τον τρόπο εισόδου στο «Tehelné pole» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η παρουσία των φίλων του «Δικεφάλου» είναι στον αέρα! Κι αυτό γιατί μέχρι τώρα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν έχει παραλάβει τα εισιτήρια που δικαιούται ως φιλοξενούμενη.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν τα μέτρα κατά της πανδημίας από την κυβέρνηση της Σλοβακίας κι ανάλογα με τους περιορισμούς θα ξεκαθαρίσει και ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων που θα έχει στη διάθεση της η ελληνική ομάδα.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποίησε το πως έχει η κατάσταση ζητώντας ουσιαστικά από τους φίλαθλους της ομάδας να μην προχωρήσουν σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων, αν και μέχρι σήμερα εκατοντάδες οπαδοί του «Δικεφάλου» έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι στην Μπρατισλάβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποφυγή της ταλαιπωρίας όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα εναντίον της Σλόβαν στη Μπρατισλάβα ενημερώνει πως:

  • Δεν είναι ακόμη σαφής ο αριθμός εισιτηρίων που θα διατεθούν για τις ανάγκες των φιλάθλων μας, καθώς περιμένουμε από τη Σλόβαν να μας ενημερώσει για τους περιορισμούς που θα ισχύσουν όσον αφορά το ποσοστό φιλάθλων που επιτρέπονται στο γήπεδο. Στον τελευταίο Ευρωπαϊκό αγώνα υπήρχε περιορισμός ως προς την χωρητικότητα που δεν επιτρεπόταν να ξεπερνά το 50% του γηπέδου. Αν ισχύσει το ίδιο μέτρο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικαιούται περίπου 500 εισιτήρια, τα οποία ενδέχεται τελικά να είναι λιγότερα ή περισσότερα ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν στη Σλοβακία μετά από την κυβερνητική απόφαση που αναμένεται πιθανότατα την Πέμπτη.
  • Η είσοδος στη χώρα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε πλήρως εμβολιασμένους (που έχουν πραγματοποιήσει την δεύτερη δόση 14 μέρες τουλάχιστον πριν το ταξίδι).
  • Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει υποχρεωτική καραντίνα 5 τουλάχιστον ημερών (εφόσον την 5η μέρα υποβληθούν σε αρνητικό τεστ, ειδάλλως να παραμείνουν χωρίς τεστ σε 10ήμερη καραντίνα) με την είσοδο στη χώρα με συνέπεια να μην μπορεί κάποιος ανεμβολίαστος (εκτός αν έχει ταξιδέψει 5 μέρες πριν τον αγώνα) να παρακολουθήσει τον αγώνα και πολύ περισσότερο να διακινδυνεύσει την παραμονή του στη χώρα ως το πέρας της υποχρεωτικής καραντίνας του.
  • Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ελληνικού προξενείου το πιστοποιητικό νόσησης δεν γίνεται δεκτό για την είσοδο στη χώρα, παρά μόνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Γι’ αυτό και τα εισιτήρια που θα παραλάβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τα διαθέσει μόνο σε εμβολιασμένους και θα χρειαστούν τα παρακάτω: επίδειξη του πιστοποιητικού, όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, mail και αριθμός ταυτότητας. Ο τρόπος διάθεσης θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες και μόλις γνωστοποιηθεί ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων που θα μας διατεθεί.
  • Για την είσοδο στη χώρα θα χρειαστεί η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας πριν ταξιδέψει κάποιος στη Σλοβακία
  • Για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν απευθείας στη Σλοβακία αεροπορικώς θα χρειαστεί να συμπληρωθεί το PLF.

Συστήνουμε στους φιλάθλους μην προχωρήσουν σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων μέχρι να γνωστοποιηθεί ο τελικός αριθμός εισιτηρίων που θα πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αντίστοιχα ο τρόπος διάθεσής τους».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα