Και με αρνητικό rapid test 48 ωρών μπορείς να δεις από κοντά το Σλόβαν-ΠΑΟΚ

Και με αρνητικό rapid test 48 ωρών μπορείς να δεις από κοντά το Σλόβαν-ΠΑΟΚ

bet365

Οι λεπτομέρειες των Σλοβάκων για την πρόσβαση στις κερκίδες του «Tehelné pole», όπου θα υπάρχει ειδική κερκίδα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δίνει στις 25 του μήνα έναν ακόμη ευρωπαϊκό «τελικό», με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης κόντρα στην Σλόβαν να κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa Conference League, που οδηγεί στα νοκ άουτ παιχνίδια του Φεβρουαρίου.

Στην Μπρατισλάβα αναμένεται να βρεθεί μεγάλος αριθμός φίλων του «Δικεφάλου», που ετοιμάζονται να ταξιδέψουν από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης για την πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Η Σλόβαν, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ενημερώνει για τον τρόπο εισόδου στο «Tehelné pole», όπου θα ισχύον:

1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού, 14 μέρες μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης δόσης.

2. Πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

3. Αρνητικό rapid test 48 ωρών καθώς και αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών.

Σ’ ότι αφορά τους φίλους του ΠΑΟΚ, που σκοπεύουν να βρεθούν στην κερκίδα φιλοξενούμενων του «Tehelné pole», θα πρέπει να έχουν μαζί τους, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Σημειώνεται πως δε θα επιτρέπει σε φίλους του «Δικεφάλου» να καθίσουν σε κάποια άλλη κερκίδα, πέρα από αυτής των φιλοξενούμενων.

Από πλευράς Σλόβαν έχει ξεκινήσει η πώληση εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με τις τιμές να ξεκινούν από 15 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τα 200 ευρώ.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα