ΑΕΚ: Η βουβαμάρα του ΟΑΚΑ μετά το ευρωπαϊκό «ναυάγιο»

ΑΕΚ: Η βουβαμάρα του ΟΑΚΑ μετά το ευρωπαϊκό «ναυάγιο»

ΑΕΚ: Η βουβαμάρα του ΟΑΚΑ μετά το ευρωπαϊκό «ναυάγιο»

bet365

Κανείς δεν είχε διάθεση για κουβέντες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Βελέζ, με τους παίκτες να φεύγουν κατευθείαν από το ΟΑΚΑ και τον κόσμο της Ένωσης να επιστρέφει απογοητευμένος στο σπίτι του.

Δεν χωνεύεται εύκολα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ο αποκλεισμός από τη Βελέζ στον δεύτερο μόλις προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Η ΑΕΚ έμεινε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας από έναν αδύναμο αντίπαλο τον Ιούλιο, κάτι που αποτελεί ένα ντροπιαστικό γεγονός για τον σύλλογο.

Οι «πληγές» που αφήνει στην ΑΕΚ αυτός ο αποκλεισμός - σοκ είναι δεδομένες, με την Ένωση να ξεκινάει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τη νέα σεζόν. Η αποτυχία είναι τεράστια και η απογοήτευση μεγάλη σε όλους και πάνω από όλα στους οπαδούς της Ένωσης που έφυγαν πικραμένοι από το ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης.

Οι φίλοι της Ένωσης μετά από 511 μέρες επέστρεψαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου ανυπομονώντας να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Στις τάξεις των κιτρινόμαυρων επικρατούσε ενθουσιασμός πριν τη σέντρα, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, όπου ειδικά οι Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες (οι αγαπημένοι της εξέδρας) αποθεώθηκαν. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό που όλοι ευελπιστούσαν να δουν.

Μπορεί το γκολ του Μάνταλου στο 90'+8' να κράτησε τις ελπίδες ζωντανές, ωστόσο στη διαδικασία των πέναλτι, παρά τις επεμβάσεις του Στάνκοβιτς, η Ένωση έφυγε ταπεινωμένη μένοντας εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας. Μια βουβαμάρα είχε απλωθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ με τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων να μην μπορούν να πιστέψουν τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Άλλοι κοιτούσαν αποσβολωμένοι τον αγωνιστικό χώρο, άλλοι κατευθυνόντουσαν προς την έξοδο. Κανείς δεν είχε διάθεση να πει το παραμικρό, με τη σιωπή να επικρατεί στις κερκίδες και το μόνο που ακουγόταν ήταν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών της Βελέζ ενός του γηπέδου. Ανάλογη εικόνα με αυτή των οπαδών ήταν και εκείνη που είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Τα μάτια στραμμένα στο έδαφος, με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων καθώς έμπαιναν στα αποδυτήρια μετά τη διαδικασία των πέναλτι...

Οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ αποχώρησαν σχετικά γρήγορα από το ΟΑΚΑ. Κανείς τους δεν είχε διάθεση να πει το παραμικρό, καθώς αντιλαμβάνονταν πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ειπωθούν λόγια και να δοθούν εξηγήσεις. Όλοι αναγνώριζαν ότι το αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό, καθώς αυτό που συνέβη ήταν μια τεράστια αποτυχία που αποτελεί κηλίδα για την ιστορία του κλαμπ...

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα