Ποστέκογλου: Υποψήφιος για τον πάγκο της Αγγλίας!
Η επόμενη μέρα στην εθνική Αγγλίας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την FA μετά και την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από το τιμόνι των Τριών Λιονταριών. Η απώλεια του EURO στον τελικό του Βερολίνου απέναντι στη Γερμανία αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Άγγλου τεχνικού, ο οποίος άφησε κενή τη θέση του μετά από οκτώ χρόνια.
Πλέον στην FA έχουν συντάξει μια λίστα με υποψήφιους για να αναλάβουν τη διάδοχη κατάσταση, εκ των οποίων το όνομα του Άγγελου Ποστέκογλου βρίσκεται σε περίοπτη θέση.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με αποκλειστικό της δημοσίευμα η «Telegraph», η οποία αποκαλύπτει πως ο προπονητής της Τότεναμ εξετάζεται από την Αγγλική Ομοσπονδία για να αντικαταστήσει τον Σάουθγκεϊτ στην τεχνική ηγεσία της Αγγλίας.
Στην πρώτη του σεζόν άλλωστε στον πάγκο των Spurs ο Ποστέκογλου άφησε θετικές εντυπώσεις, οδηγώντας την Τότεναμ στην 5η θέση της Premier League ακόμα και χωρίς την παρουσία του Χάρι Κέιν που έφυγε το προηγούμενο καλοκαίρι για τη Μπάγερν.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ίαν Ράιτ για Μπέλιγχαμ: «Αυτό που κάνει ο Τύπος δεν είναι κριτική, δεν είναι έτοιμοι για μαύρο αστέρα»
- «Βολές» Ίαν Ράιτ προς Άγγλους: «Ο Καντέ αρέσει επειδή είναι ταπεινός, αλλά ο ''αλαζόνας μαύρος'' Μπέλινγκχαμ τους... χαλάει»
- Διευθύνων Εμπορικός Διευθυντής της FIFA: «Το Μουντιάλ 2026 θα είναι το μεγαλύτερο event που έχει διοργανωθεί ποτέ!»