Gazzetta Awards: Στο Hall of Fame ο Τραϊανός Δέλλας

Gazzetta Awards: Στο Hall of Fame ο Τραϊανός Δέλλας

Βασίλης Μπαλατσός
Dellas
Ο «Κολοσσός» Τραϊανός Δέλλας βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards και μπήκε στο Hall of Fame με τους Legends.

Ένας «Κολοσσός» στο Hall of Fame! Ο Τραϊανός Δέλλας βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards από τον προπονητή του στο έπος του Euro 2004, Ότο Ρεχάγκελ ως Legend του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα και ο Γερμανός «στρατηγός» της Εθνικής είχε μπει στο Hall of Fame.

«Πολλές φορές θυμάμαι μια φάση στο Ευρωπαϊκό, για το ματς με την Τσεχία στο 105 όπου έχουμε κόρνερ και ο Τσιάρτας κάνει τέλεια σέντρα. Ο Δέλλας κέρδισε την κεφαλιά, ακόμη και σήμερα του λέω ευχαριστώ» είπε ο Ρεχάγκελ.

«Ευχαριστώ το Gazzetta. Θα πω αν δεν ηταν πίσω μου ο Αντώνης στο τέρμα, ο Θοδωρής μπροστά μου να κάνει χιλιόμετρα και ο Βασίλης να κάνει αυτό το τέλειο κόρνερ, δεν θα είχαμε γράψει ιστορία. Βγάλαμε μια χώρα στους δρόμους που είναι το πιο σημαντικό και ότι 20 χρονια μετά μας λένε ακόμη ευχαριστώ. Μεγαλώσαμε Θοδωρή μου (Ζαγοράκη). Σημαντική για μένα στιγμή που παίρνω το βραβείο από τον Ότο που έκανε μια μεγάλη ομάδα και μας έκανε να πιστέψουμε» ανέφερε κατά τη βράβευση του ο Δέλλας, o οποίος πριν λίγες ώρες ανέλαβε επίσημα ως νέος προπονητής του ΟΦΗ.

 

EURO Τελευταία Νέα