ΟΦΗ: Επίσημα Δέλλας, ο «Κολοσσός» της... Κρήτης

ΟΦΗ: Επίσημα Δέλλας, ο «Κολοσσός» της... Κρήτης

Newsroom
dellas_eurokinisi.

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του και ο 48χρονος κόουτς θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση με το club.

Τα «ηνία» του ΟΦΗ κρατά πλέον και επίσημα ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς η ομάδα επισημοποίησε την πρόσληψη του «Κολοσού», που είναι και ο διάδοχος του Πέπε Μελ στον πάγκο του.

Ο 48χρονος κόουτς θα κάνει αύριο (13/2) το πρωί την πρώτη του προπόνηση με το club οπότε και θα προχωρήσει στις... προγραμματικές του δηλώσεις, ενώ μαζί του στο Ηράκλειο θα βρίσκονται οι Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, επί πολλά χρόνια άμεσοι συνεργάτες του (βοηθός και γυμναστής αντίστοιχα),

Από το υπάρψχων team σε αυτό θα παραμείνουν οι Πέδρο Καραβέλα, Νίκος Κουνδουράκης, Αντώνης Λυκούρης, Γιώργος Ερμίδης και Δήμος Χριστοφής.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τραϊανό Δέλλα, ως το καλοκαίρι του 2025.

Ο 48χρονος προπονητής (γενν. 31/1/1976 στη Θεσσαλονίκη), αποτελεί μια εμβληματική προσωπικότητα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όντας μέλος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro το 2004, ενώ παράλληλα έχει διαγράψει αξιόλογη πορεία ως ποδοσφαιριστής, με θητεία σε ομάδες εντός και εκτός συνόρων.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ακολούθησε την προπονητική, αναλαμβάνοντας αρχικά την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ (2013 – 2015), την οποία οδήγησε ξανά στη Super League, του Ατρόμητου (2015-2016) και του Παναιτωλικού (2018-2019 & 2020-2021).

Coach, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα