Πολωνία: Δεν προχωράει του Τζέραρντ, κλείνει ο Πάουλο Μπέντο

Πολωνία: Δεν προχωράει του Τζέραρντ, κλείνει ο Πάουλο Μπέντο

Newsroom
Πολωνία: Δεν προχωράει του Τζέραρντ, κλείνει ο Πάουλο Μπέντο
Σύμφωνα με πολωνικά Μέσα η περίπτωση του Στίβεν Τζέραρντ για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Πολωνίας δεν θα προχωρήσει και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, αναμένεται να είναι ο εκλεκτός.

Ο Τσέσλαβ Μιχνίεβιτς αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Πολωνίας μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της εθνικής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Τις προηγούμενες ημέρες η περίπτωση του Στίβεν Τζέραρντ «έπαιξε» για την θέση, όμως εν τέλει ο εκλεκτός φάινεται πως είναι ο Πάουλο Μπέντο.

Σύμφωνα με το πολωνικό TVP Sport η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας έχει φτάσει σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. «Θα είναι ένας ξένος προπονητής. Αναμένουμε την απάντηση στην πρόταση που κάναμε» είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Oμοσπονδίας, Τσέζαρι Κούλεζα, πριν από λίγες μέρες και όπως φαίνεται η απάντηση ήταν θετική.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραιτήθηκε από τη θέση του ως Ομοσπονδιακός τεχνικός της Νότιας Κορέας μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Μουντιάλ από την Βραζιλία. Στους Ασιάτες σε συνολικά 60 παιχνίδια είχε απολογισμό 38 νίκες, 13 ισοπαλίες και 9 ήττες.

 

EURO Τελευταία Νέα