Ρόι Κιν για Φέλιξ: «Είναι ένας απατεώνας» (vids)

Ρόι Κιν για Φέλιξ: «Είναι ένας απατεώνας» (vids)

Κώστας Τόπας
Ρόι Κιν για Φέλιξ: «Είναι ένας απατεώνας» (vids)
Εξαλλος ήταν ο Ρόι Κιν με την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ζοάο Φέλιξ στον αγώνα με το Βέλγιο, χαρακτηρίζοντας τον νεαρό επιθετικό της Ατλέτικο, «απατεώνα».

Ο Ζοάο Φέλιξ πέρασε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με το Βέλγιο και έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα.

Η πρώτη ήταν με την κεφαλιά που κατάφερε να πάρει στο 62' και η δεύτερη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, όταν και πήρε την πρωτοβουλία να πάρει το πιο κρίσιμο σουτ, το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Βλέποντας τον Ζοάο Φέλιξ και τις ανεπανάληπτες ευκαιρίες που έχασε ο Ρόι Κιν τα έβαλε μαζί του, χαρακτηρίζοντας τον «απατεώνα». Από την άλλη όμως, θέλησε να αποθεώσει τον Ρονάλντο για τη συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο.

«Αυτό το παιδί είναι απατεώνας. Πόσο κόστισε; 100 εκατομμύρια ευρώ; Αν ήμουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τον κυνηγούσα στα αποδυτήρια», ανέφερε αρχικά για τον Ζοάο Φέλιξ και στη συνέχεια μίλησε για τον Ρονάλντο.

«Είναι ο πιο έξυπνος ποδοσφαιριστής που έχω δει ποτέ. Εχει την ικανότητα και την αλαζονεία που χρειάζονται οι σπουδαίοι παίκτες».

 

EURO Τελευταία Νέα