Euro 2020: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέταξε ξανά το περιβραχιόνιο με το σφύριγμα της λήξης (pic & vid)

Euro 2020: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέταξε ξανά το περιβραχιόνιο με το σφύριγμα της λήξης (pic & vid)
Όπως συνέβη και τον περασμένο Μάρτιο κόντρα στη Σερβία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάνω στον εκνευρισμό του για τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας πέταξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χορτάρι.

Η υπεράσπιση του τίτλου έληξε άδοξα για την Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πιθανώς έπαιξε το τελευταίο ματς της καριέρας του σε τελική φάση Euro. Το Βέλγιο υποχρέωσε τον CR7 να παραδώσει το στέμμα, με το τελικό 1-0 να προκαλεί απογοήτευση κι εκνευρισμό με βάση τις ευκαιρίες που χάθηκαν για τους Ίβηρες στο δεύτερο μέρος.

Αυτό το συναίσθημα φάνηκε μη διαχειρίσιμο για ακόμη μια φορά από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες απεικονίστηκε να πετάει το περιβραχιόνιο στο χορτάρι με το σφύριγμα της λήξης. Μία εικόνα που όπως και στην πρώτη περίπτωση, προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις.

Δείτε το στιγμιότυπο από τα 00:25:

Η πρώτη «έκρηξη» είχε σημειωθεί στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ τον περασμένο Μάρτιο κόντρα στη Σερβία. Τότε, ο θυμός του CR7 ήταν απόλυτα δικαιολογημένος, καθώς ελλείψει goal-line technology και VAR από τα προκριματικά, ακυρώθηκε πεντακάθαρο δικό του «buzzer-beater», με τη μπάλα να έχει περάσει εξόφθαλμα ολόκληρη τη γραμμή της εστίας.

Η αντίδρασή του ήταν να αποχωρήσει αμέσως με το που άκουσε το σφύριγμα της λήξης από τον αγωνιστικό χώρο και να πετάξει το περιβραχιόνιο, δίχως καν να το μαζέψει πριν μπει στα αποδυτήρια.

Κριστιάνο-περιβραχιόνιο1

Θυμηθείτε το περιστατικό στο 4:47:

 

EURO Τελευταία Νέα