Το βλέμμα του Μπενζεμά στον Ρονάλντο θύμισε αυτό του Ρόις στον Λεβαντόφσκι (vids)

Το βλέμμα του Μπενζεμά στον Ρονάλντο θύμισε αυτό του Ρόις στον Λεβαντόφσκι (vids)
Το χαμόγελο που «έσκασαν» δευτερόλεπτα πριν τη σέντρα του Πορτογαλία - Γαλλία, Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά μαρτυρά πως μπορεί πλέον να είναι αντίπαλοι, αλλά παραμένουν καλοί φίλοι.

Το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Πορτογαλίας και Γαλλίας ήταν έτοιμο να αρχίσει. Το διακύβευμα… μεγάλο, ολόκληρη πρόκριση στους «16» του Euro. Το άγχος, δεδομένο, όπως και η πίεση στους δύο μονομάχους.

Όμως κάποια πράγματα ξεπερνούν όλα τα παραπάνω. Ο Kριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά, υπήρξαν συνοδοιπόροι στο παρελθόν και όπως φαίνεται παραμένουν φίλοι μέχρι και σήμερα.

Έτσι όταν τα παγωμένα τους βλέμματα αντάμωσαν λίγο πριν τη σέντρα, αμφότεροι έσκασαν ένα χαμόγελο όλο νόημα. Μία κίνηση η οποία θύμισε σε μεγάλο βαθμό εκείνη μεταξύ των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Μάρκο Ρόις, όταν ο Πολωνός είχε πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν και έπρεπε να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, Ντόρτμουντ και την παλιά παρέα του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Κριστιάνο Ρονάλντο Καρίμ Μπενζεμά πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια αντάλλαξαν και τις φανέλες τους.

 

EURO Τελευταία Νέα