Λάουντρουπ: «Φοβάμαι ότι δεν θα ξαναπαίξει μπάλα ο Έρικσεν»

Λάουντρουπ: «Φοβάμαι ότι δεν θα ξαναπαίξει μπάλα ο Έρικσεν»

Κώστας Τόπας
Λάουντρουπ: «Φοβάμαι ότι δεν θα ξαναπαίξει μπάλα ο Έρικσεν»
Αντίθετος στην απόφαση της UEFA να συνεχίσει κανονικά το ματς της Δανίας με την Φινλανδία εμφανίστηκε ο Μίχαελ Λάουντρουπ, ενώ τόνισε ότι οι πιθανότητες να παίξει ξανά ποδόσφαιρο ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ελάχιστες.

Το παιχνίδι Δανία - Φινλανδία διεκόπη αρχικά μετά τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, στο 43' του αγώνα στο Parken, για το Euro 2020. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, το ματς συνεχίστηκε κανονικά, μετά το αίτημα των παικτών και των δύο ομάδων.

Ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα αλλά και της Ρεάλ, Μίχαελ Λάουντρουπ, εξέφρασε την άποψη του γι' αυτό το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά πως η UEFA θα έπρεπε να διακόψει οριστικά το ματς, τονίζοντας πως πάντα πρέπει να μπαίνει πρώτα η υγεία των ποδοσφαιριστών αλλά και ο ανθρώπινος παράγοντας.

Μάλιστα, μίλησε και για τον Κρίστιαν Έρικσεν για τον οποίο ανέφερε ότι οι πιθανότητες για να τον δούμε ξανά στα γήπεδα είναι ελάχιστες.

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, παρασύρεσαι από το συναίσθημα και δεν έχεις το καθαρό μυαλό για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί οριστικά και να αποφασιστεί η τύχη του στη συνέχεια

Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Ας ελπίσουμε ότι ο Κρίστιαν θα είναι καλά. Φοβάμαι ότι ίσως δεν θα τον ξαναδούμε να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η υγεία του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο θρύλος του δανέζικου ποδοσφαίρου

 

EURO Τελευταία Νέα