Χεράκλες - Τβέντε: Ποδοσφαιριστής αρπάχτηκε με ball boy!
Άσχημες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Χεράκλες και Τβέντε για την Eredivisie, μετά το γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο 30ό λεπτό με τον Φαν ντεν Μπελτ.
Αμέσως μετά το τέρμα με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι Tukkers, ποτήρια εκσφενδονίστηκαν από τους οπαδούς των γηπεδούχων, με ένα ball boy να προσπαθεί να τα απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνει, φαινομενικά κατά λάθος, τον Ζερούκι, από το κόρνερ του οποίου προήλθε το γκολ!
Ο ποδοσφαιριστής της Τβέντε αντέδρασε και να ζητάει τον λόγο από το ball boy, με τον διαιτητή του αγώνα να διακόπτει το ματς και να οδηγεί άπαντες στα αποδυτήρια. Εντέλει, η δράση συνεχίστηκε κανονικά μετά από λίγα λεπτά.
Δείτε Επίσης
Αθλητικές Μεταδόσεις στο GazzettaΔιάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
