Άγιαξ: Ανακοίνωσε τον Φαριόλι

Άγιαξ: Ανακοίνωσε τον Φαριόλι

Φαριολι

bet365

Ο 35χρονος Ιταλός προπονητής Φραντσέσκο Φαριόλι έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τον Άγιαξ.

O Φραντσέσκο Φαριόλι είναι με κάθε επισημότητα ο διάδοχος του Τζον Φαν'τ Σχιπ στην τεχνική ηγεσία του Άγιαξ. Ο Αίαντας τα βρήκε σε όλα με την πλευρά του Ιταλού κόουτς και τη Νις, με την οποία είχε συμβόλαιο έως το 2025 και ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον 35χρονο κόουτς. Το συμβόλαιο των δυο πλευρών θα έχει ισχύ για μια τριετία, έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Φαριόλι έγινε πρώτος προπονητής το 2021 όταν ανέλαβε την Καραγκιουμρούκ, στη συνέχει πήγε στην Αλάνιασπορ και το περάσμενο καλοκαίρι ανέλαβε τη Νις. Με τους Γάλλους είχε απολογισμό 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ενώ οδήγησε την ομάδα του στην 5η θέση της Ligue 1.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Άμστερνταμ. Μαζί με τα άλλα μέλη του επιτελείου μου, θα αφοσιωθούμε ολόψυχα στην ομάδα. Θέλουμε να επανασυνδεθούμε με το DNA του συλλόγου, με στόχο να φέρουμε νέα ενέργεια με θετικό τρόπο δουλειάς και σκέψης. Γνωρίζω ότι υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά έχουμε ήδη αρχίσει να προετοιμαζόμαστε», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Φαριόλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα