Άγιαξ: Έκλεισε προπονητή που είχε έρθει σε επαφή το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό

Άγιαξ: Έκλεισε προπονητή που είχε έρθει σε επαφή το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό

Φραντσέσκο Φαριόλι

bet365

Σύμφωνα με την «Telegraaf», ο Άγιαξ έδωσε τα χέρια με τον τεχνικό της Νις, Φραντσέσκο Φαριόλι και τώρα απομενεί να τα βρει με την γαλλική ομάδα για να τον κάνει δικό του.

Η ολλανδική «Telegraaf» αποκάλυψε πως ο Άγιαξ συμφώνησε με τον Ιταλό προπονητή, Φραντσέσκο Φαριόλι, ο οποίος το καλοκαίρι είχε εμφανιστεί και στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, για να διαδεχθεί τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ.

Ο «αίαντας» μένει τώρα να συμφωνήσει με την Νις για να καταφέρει να κάνει δικό τον ταλαντούχο 35χρονο τεχνικό, αφού έχει συμβόλαιο με το γαλλικό κλαμπ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Αν το καταφέρει αυτό το ολλανδικό κλαμπ, τότε θα υπογράψει με τον Φαριόλι τριετές συμβόλαιο συνεργασία, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Οι άνθρωποι του Άγιαξ έχουν ως δύο πρώτες επιλογές στην λίστα τους, τον Έρικ Τεν Χαγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος φαίνεται πως θα παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο, αλλά και τον Γκρέιχαμ Πότερ, με τον οποίο δεν μπόρεσε να φτάσει σε συμφωνία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα