Άγιαξ - Χέντερσον: Δίνουν τα χέρια και πλησιάζουν σε... γάμο

Henderson

bet365

Κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη εμφανίζεται ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος έχει τα έχει βρει με τον Άγιαξ και... περιμένει το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον Αίαντα και την Αλ Ετιφάκ.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον μόλις μερικούς μήνες μετά την... επεισοδιακή του μεταγραφή στην Αλ Ετιφάκ, δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή και θέλει απεγνωσμένα να αποχαιρετήσει τη Σαουδική Αραβία και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Η Γιουβέντους έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι ο Άγγλος να μεταβεί στο Άμστερνταμ για χάρη του Άγιαξ.

Όπως μετέδωσε το ολλανδικό Voetbal International, ο Αίαντας και ο Χέντερσον πλησιάζουν σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο 18 μηνών. Χωρίς να αναφέρεται κάποιο συγκεκριμένο ποσό, είναι δεδομένο πως οι απολαβές του 33χρονου θα... κατρακυλήσουν, αφού η Αλ Ετιφάκ του δίνει περίπου 700.000 ευρώ την εβδομάδα. Το οικονομικό πάντως, δεν είναι ζήτημα για τον άλλοτε παίκτη της Λίβερπουλ, αφού επιθυμεί πάση θυσία την επιστροφή του στη Γηραιά Ήπειρο.

Αυτό που απομένει, είναι ο Άγιαξ να τα βρει και με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, με το ίδιο δημοσίευμα πάντως να κάνει λόγο για διάθεση οικονομικής υπέρβασης από την πλευρά των Ολλανδών, οι οποίοι προτίθενται να τον αγοράσουν και όχι απλά να προχωρήσουν στον δανεισμό του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα